Få hjälp när det behövs

Det kan hända mycket med våra kroppar och speciellt när vi tränar och anstränger oss mer än vanligt. Det är viktigt att vi värmer upp ordentligt så vi minskar riskerna med skador men också att vi efter vi tränat stretchar ut vår muskler och leder. Återhämtningen är också en viktig del i vår träning.

Om vi nu skadar oss i samband med träningen. Det kan vara ländrygg eller annat som blivit för hårt belastat under en period så gäller det att vi söker hjälp för detta. En naprapat kan hjälpa till om det är så att någon kota hamnat fel och behöver rätas till. Visst det kan gå till av sig själv om du tar det lugnt en period och vilar från träningen. Att besöka en naprapat kan ändå vara vårt bästa tips så du snabbt kan komma tillbaka till den träning som du älskar.

En naprapat kan även ge dig bra råd och tips hur du bäst ska träna för att minska riskerna för att skada dig igen. Följ de träningstips och råd du får och var rädd om dig. Se till att du inte tränar om du har ont utan försök hitta någon annan form av träning där du inte anstränger den onda delen på din kropp. Simning är en bra träning som inte belastar det onda men du får ändå konditionsträning. En varm bastu efteråt är ju alltid bra för våra kroppar.