För och nackdelar med matkassar

Det har varit rätt så mycket prat om detta med att köpa färdiga matkassar, och visst det finns både för och nackdelar med dessa även om det mest är fördelar när man funderar efter.

matkasse

Eftersom det är relativt nytt detta med att kunna prenumererar på matkassar så kommer det garanterat att förändra och det kan komma att bli mycket bättre, även om tjänsten i sig är riktigt bra idag. Kolla för och nackdelar när nedanför.

Fördelar

Det blir inte så mycket annat onödigt man handlar på sig som när man går i en matbutik, här får du en färdig kasse med mat plus recept på de rätter som går att laga av produkterna. Du slipper ju då också detta med att skriva shoppinglista på den mat du skulle gått och handlat, vilket gör att du spar tid på mer än en grej.

Nackdelar

Klar det blir dyrare än när man går och handlar samma kasse själv och att det kanske inte finns kassar som passar för någon med speciella behov. Om det finns en vegetarian eller allergiker i familjen kan det vara svårt att få ihop en bra matkasse. Matkassen kan inte levereras där du bor kan vara en stor nackdel.

Summering

För vissa så kan detta med matkasse fungera riktigt bra, man spar en hel del tid med att åka iväg för att handla och man köper inte på sig något onödigt, vad man kanske skulle kunna önska sig är en singelkasse för den som bor ensam, då det är rätt så många singelhushåll runt om i Sverige. För övrigt så är det en smart och bra tjänst som vi tror kommer att utvecklas betydligt mer.

Detta inlägg postades i Kost den av .